Saturday, 17 April, 2021
Home >>> Cydia >>> ASB Cydia tweak – Prikaz stanja baterije na Lock zaslonu iPhone-a
ASB_cydia_tweak-460x250

ASB Cydia tweak – Prikaz stanja baterije na Lock zaslonu iPhone-a

Pomoću ASB (All Screen Battery) Cydia tweaka omogućite stalni prikaz stanja baterije na Lockscreen-u vašeg iPhone-a.

Cydia svakim danom izbacuje sve više i više zanimljivih tweakova, a posljednjih dana pojavljuju se oni najzanimljiviji za Lock zaslon ( Lockscreen). Ovoga puta predstavljam vam besplatan ASB (All Screen Battery) Cydia tweak autora InfectionFX, koji će vam donijeti da u svakome trenutku imate prikazano stanje baterije kada god ste iPhone stavili u lockscreen mod, a ne da to bude kao do sada samo onda kada stavite vaš iPhone na napajanje. Zgodan tweak, no možda s jednom manom. Naime kada instalirate ovaj tweak, isti nije moguće uključiti/isključiti u postavkama iPhone-a nego se isključuje jedino brisanjem istoga unutar Cydie. Ovo govorim iz razloga što kada isti omogućite, odnosno instalirate on će raditi uredno i biti će vam prikazano stanje baterije u lockscreen modu, no isto tako u gornjem desnom kutu gdje vam se prikazuje stanje baterije ( status bar ) biti će prikazano da je spojen na napajanje, što nekome možda i nebude odgovaralo osim ako bi taj problem na neki način rješili uključenjem prikaza postotka za stanje baterije. O čemu vam točno pričam vidjet ćete i sami na slikama koje slijede dolje.

Kako bi koristili ASB (All Screen Battery) Cydia tweak potrebno je da vaš iPhone bude jailbreak-an. Što je jailbreak, te koje su prednosti istoga možete pronaći ovdje, a ako pak želite saznati što je Cydia repo source i kako ga dodati pogledajte ovdje.

Za instalaciju ASB Cydia tweaka slijedite upute:

Cydia->Search->Utipkamo ASB->Otvorimo ponuđeno

Install->Confirm->Restart Springboard->Tweak je instaliran i aktivan kao na posljednjoj slici.

*Napomena: Developer ASB Cydia tweaka nije stavio napomenu s kojim iPhone uređajima je isti kompatibilan, kao niti na kojim iOS verzijama. Tweak je s naše strane testiran na iPhone 4 uz iOS 4.2.1.

Pogledajte još neke od zanimljivih tweakova za vaš lockscreen:

Flash Lock Cydia tweak donosi paljenje kamera bljeska direktno sa lock zaslona

Camera Lock – Novi Cydia tweak koji oponasa iOS5 lock screen

Izbrišite Lockscreen Alerts samo jednim klikom – LockAlert Cydia tweak

Dodavanje teksta na iPhone Lockscreen – Custom Lock Cydia Tweak


Omizio.com možete pratiti i putem Facebook ili Twitter stranice.