Thursday, 22 April, 2021
Home >>> Cydia >>> ASBlur tweak – Sakrijte prikaz aplikacija u App Switcheru
blur

ASBlur tweak – Sakrijte prikaz aplikacija u App Switcheru

Privatnost je pojam koji za svaku osobu znači nešto drugo. Dok su jedni “poput otvorene knjige” drugi poduzimaju najdrastičnije mjere kako bi svoju privatnost sačuvali i to je dobro. S obzirom na to koliki je udio naših života prebačen na pametne telefone privatnost na njima nije nešto što se treba olako odbaciti pa se danas opet bavimo tom temom.

Koristeći iPhone svaki dan sigurno dosta koristite i App Switcher kako bi multitaskali između aplikacija. Kao što znamo, App Switcher pokazuje informacije u aplikacijama koje se nalaze tu, a postoji niz razloga zbog kojih ne bi voljeli da neko slučajnim pogledom dozna takve stvari. Od sada to možete spriječiti novim, besplatnim tweakom ASBlur. Ovaj tweak zamaglit će karticu/prozor svake aplikacije u App Switcheru pa ih ne može vidjeti niko ko ljubopitljivo posmatra vaš telefon. Tweak počinje sa radom odmah po instalaciji i osim prekidača za isključivanje ne donosi nikakve mogućnosti prilagodbe.

ASBlur-blurs-app-switcher-previews-in-iOS-9

Aplikacije monetarnih servisa poput PayPala već neo vrijeme skrivaju sav ili određeni dio sadržaja u App Switcheru ali sa ASBlur tweakom možete sakriti sve svoje aktivnosti na ovom mjestu. Ovo nije prvi tweak ovog tweaka ali je prvi koji radi na iOS 9 pa ako mislite da je ovo nešto za vas, preuzeti ga možete sa BigBoss repozitorija potpuno besplatno. Što kažete?