Monday, 16 May, 2022
Home >>> Cydia >>> AssistantExtensions učinit će Siri još korisnijom
Siri-iPhone-4S-Assistant-460x250

AssistantExtensions učinit će Siri još korisnijom

Još od kako smo vidjeli Siri u akciji bili smo radoznali da vidimo kako bi jailbreak developeri mogli poboljšati Appleovu ličnu asistenticu. Nedavni jailbreak za A5 uređaje, pored toga što je otvorio put najpopularnijim Cydia tweakovima do iPhonea 4S, omogućio je i prve tweakove čiji je fokus na Siri. Možda i najkorisniji u ovom trenutku je AssistantExtensions.

U principu, ovaj tweak ima potencijal da postane platforma za gomilu drugih koji će proširiti funkcionalnost Siri. Odmah po instalaciji AssistantExtensions će “naučiti” Siri novim trikovima kao što su paljenje i gašenje svih kratica koje imate u SBSettings, razne sistemske komande (pokretanje aplikacija, restart Springboarda..), a tu je i mogućnost beskorisnog (ali zabavnog) čavrljanja sa Siri – dovoljno je reći: “Let’s chat” da bi počeli ubijati vrijeme raspravljajući sa Siri o smislu života. Što je najbolje, ovo je tek početak! U skorijoj budućnosti Cydia će biti puna tweakova koji će pomoću AssistantExtensions nuditi nove funkcije za Siri, pa je tako već dostupan tweak koji omogućava Siri da pretražuje YouTube po nekim pojmovima a upravo čitamo i o tweaku koji se naziva Lingual a pomoću kojeg će Siri postati i vaš prevoditelj stranih jezika!

Na BigBoss repou AssistantExtensions se nudi besplatno. Šlag na tortu – tweak će raditi i na Siri portovima namijenjenim starijim uređajima. S obzirom da se ne ubrajam među sretne vlasnike iPhonea 4S te i sam jedva čekam da nam Siri HR team službeno ponudi svoje rješenje, nisam bio u mogućnosti da se sam poigram sa ovim tweakom. Oprobajte ga Vi i javite nam kako je prošlo.

  • Noname010

    Zanimljiva aplikacija!!!
    Probao sam je i Moram rec da Siri vodi zanimljivu raspravu:-)