Friday, 20 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Athena Cydia tweak – Obojite svoje ikone po želji
athena

Athena Cydia tweak – Obojite svoje ikone po želji

Voljeli bi učiniti nešto novo po pitanju izgleda iOSa? Bezbrojne Winterboard teme i drugi tweakovi više ne privlače vašu pažnju? Vrijeme je da isprobate novi Athena tweak pomoću kojeg možete mijenjati boju i nijanse ikona na svome Home Screenu na bezbroj načina.

Nakon instalacije vrijeme je da se zaputite u odgovarajući odjeljak u Settings aplikaciji gdje će te prema svojim sklonostima moći prilagođavati priličan broj opcija. Svaku od ponuđenih opcija možete prilagođavati za svaku ikonu aplikacije zasebno ili za sve ikone koje imate na svom uređaju. Birate osnovnu boju, intenzitet koloracije, blendanje i transparenciju. Svaka od odabranih opcija se može paliti i gasiti prema potrebi.

athena

Počnete li se igrati sa različitim parametrima koji su ponuđeni, brzo će te shvatiti da su mogućnosti za postizanje originalnih rješenja gotovo beskrajne. Dakle, u ovom slučaju dobivate jako mnogo za 0.99$ koliko trebate uložiti u nabavku tweaka. Ukoliko ste zainteresirani možete ga pronaći na BigBoss repou. Što kažete, kako se namjeravate poigrati sa bojama svojih ikona? I ovi tweakovi utiču na izgled iOSa: