Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Atom Cydia tweak – Novi set kratica za Lock Screen
atom

Atom Cydia tweak – Novi set kratica za Lock Screen

Kada smo vam prije par dana predstavili Jelly lock tweak inspiriran Android rješenjem već smo bacali oko na beta inačicu tweaka po imenu Atom. Ovaj tweak nudi slično Lock Screen rješenje ispoljeno drugačijim dizajnerskim jezikom. Bez sumnje, Androidov Lock Screen i ovdje je poslužio kao inspiracija ali Atom bar za nekoliko nijansi više nalikuje iOSu. Što trebate očekivati od ovg tweaka?

atom2

Umjesto slidera kojim inače otključavate zaslon na dnu ćete sada naći virtualni gumb. Na sredini zaslona nalazi se više kratica. Najočitija, za otključavanje zaslona, smještena je u samom centru dok su oko nje raspoređene kratice za pokretanje (do 6) različitih aplikacija. Da bi otključali zaslon, ili pokrenuli neku od aplikacija, trebate prstom prevući gumb sa dna zaslona do nje i jednostavno podignuti prst sa zaslona.

atom6

U podešavanjima možete podesiti kratice koje će se naći u odabranih šest a ukoliko svoj uređaj štitite i lozinkom ovdje nema razloga za brigu, nakon što otključate zaslon na njemu će se pojaviti poznati mehanizam unosa sigurnosne lozinke.

Atom je od jučer dostupan na Cydiai u svojoj finalnoj inačici i nudi se po cijeni od 1.99$. Javite nam kako vam se Atom dopada u komentarima. Pogledajte i ove tweakove za modifikaciju Lock Screena:

  • robee

    Previse vuce na android i nije prakticno…