Friday, 22 October, 2021
Home >>> Cydia >>> Atom iOS 8 tweak dostupan i za iPad
atom-ipad

Atom iOS 8 tweak dostupan i za iPad

Atom, jedan od popularnijih Lock Screen tweakova je nedavno dobio podršku i za iPad. Podsjetimo se da iza dizajna ovog tweaka stoji legendarni Surenix a razvio ga Daniel Turner. Riječ je o fantastičnom launcheru, inspiriranom atomarnom građom a sada ga možete koristiti i na velikom zaslonu iPada.

Kao što je slučaj i kod iPhonea, Atom tweak smiješta virtuelni gumbić na Lock Screen koji pokreće Atom sučelje kada ga dodirnete prstom. Sučelje čini šest ikona raspoređenih u krug te kada prstom kliznete od srednjeg gumbića na neku od ikona pokrenut će se zadana aplikacija. Iz odjeljka u Settings aplikaciji se biraju aplikacije za Atom sučelje, a za razliku od iPhone inačice promjena je što se može određivati centralna, lijeva ili desna pozicija gumbića. Ovo je jako dobrodošla opcija jer omogućava da Atom tweak koristite i kad iPadom upravljate jednom rukom.

Ako ste ranije kupili iOS 8 inačicu Atom tweaka za iPhone, moći ćete besplatno instalirati je i na iPad jer je riječ o univerzalnom paketu. Uobičajena cijena za nove korisnike je 2,99$. Tko još koristi Atom?