Monday, 18 October, 2021
Home >>> Cydia >>> AudioExplorer+ Cydia tweak – Izdvojite zvukove iz aplikacija i igara
audioexplorerplus

AudioExplorer+ Cydia tweak – Izdvojite zvukove iz aplikacija i igara

Da li ste ikad prilikom korištenja neke aplikacije ili zadubljeni u igru na svom iUređaju primjetili neki interesantan zvuk koji je aplikacija proizvela, a onda pomislili kako ga morate imati? Da? AudioExplorer+, tweak koji nedavno stigao na Cydiau, rado će vam pri tome pomoći.

Po instalaciji i pokretanju ovaj tweak će pregledati sve vaše aplikacije i igre u potrazi za audio fileovima. Sam proces ne traje dugo, ovisno o tome koliko aplikacija imate instalirano na vašem uređaju. Nakon što su preskenirane, sve aplikacije će biti razmještene po abecednom redu, a prikazane će biti samo one aplikacije koje sadrže audio fajlove.

audioexplorerplus5

Nakon što otvorite direktorij neke izlistane aplikacije ispod ćete naći listu svih zvukova koje ista sadrži a kada tapnete na neki od njih, bit će vam ponuđeno nekoliko opcija kao što su preslušavanje, snimanje u iTunes library i, što je vjerovatno najzanimljivije, audio file možete dodati na listu ringtonova.

Aplikacija je odlično zamišljena i na mom testu nije pokazala nikakve probleme. Cijena od 1.99$ mogla bi predstaviti problem ali to je cijena koju treba platiti za elegantno izvršavanje ove operacije. Kao alternativa uvijek ostaje ulazak u filesystem iUređaja i kopanje po stablu u potrazi za željenim audio fileom. Izbor je, kao i uvijek, na vama. Što mislite?

  • Ђорђевић

    Ово сам тражио. Хвала!

  • Nail

    Kako mogu da downlodiram ovaj program ?