Thursday, 21 October, 2021
Home >>> Cydia >>> Auto App Updater Cydia tweak – Više se ne morate mučiti sa aktuelizacijom aplikacija
app-update-main

Auto App Updater Cydia tweak – Više se ne morate mučiti sa aktuelizacijom aplikacija

Napraviti update svih aplikacija koje imamo na uređaju u nekom datom trenutku uistinu nije posao koji zahtijeva veliku fizičku spremu. Ipak, mnogi od nas (svjesno ili nesvjesno) ignoriraju taj zadatak sve dok notifikacijska značka na App Store aplikaciji ne počne pokazivati brojke koje su daleko od jednocifrenih a tada se možemo pripremiti za nešto dugotrajnije preuzimanje nadogradnji aplikacija. Ukoliko se, poput mene, ubrajate u ovu skupinu vjerujem da će vam biti drago kad čujete da sada Cydia ima rješnje i za to – Auto App Updater.

Kao što naziv ovog tweaka sam sugerira, po njegovoj instalaciji više nikad nećete morati sami da ramišljate o izvršavanju updatea. Sve što trebate podesiti je interval u kojem će ovaj tweak automatski tražiti dostupne nadogradnje aplikacija i preuzimati ih u pozadini. To se, naravno, prilagođava iz Settings aplikacije. Mogućnosti su slijedeće: provjera za nadogradnjama svakih 30 minuta, 1 sat, 2 sata, 3 sata, 6 sati, 12 sati i 24 sata.

autoappupdater

Sada dolazimo do onog najvažnijeg – do cijene, a ona iznosi pozamašnih 2.99$! Vjerujem kako će vas dosta pomisliti kako je to prilično gramzivo za jedan prilično jednostavan tweak ali čini se kako ovdje kao svijetlu točku moramo uzeti vrijeme koje ćemo potencijalno uštedjeti tako što nećemo morati ručno izvršavati nadogradnje. Što kažete, praktično? Nepotrebno? Skupo? Javite nam u komentarima.

 • Kizo

  Korisno je,ali ne vredi 3$…

 • ant01ne

  realno vredi 1$

 • Grubyc

  Nije na temu ali postoji li ikakav sms delivery notifikacija na ios 6?

  • kiki

   meni radi iphone delivery for mobile 0.6.0-19 na 3gs

   • robee

    Meni na 4s ne radi….

 • Brick

  Nije lose ali ponekad volim vidjeti sto dolazi sa novim updateom..