Thursday, 12 December, 2019
Home >>> Cydia >>> AutoLSMusicControls Cydia tweak – Više logike za gumbove glazbenih kontrola
AutoLSMusicControls1

AutoLSMusicControls Cydia tweak – Više logike za gumbove glazbenih kontrola

Tweak koji ćemo vam danas predstaviti obradovat će sve one koji često slušaju muziku na svojim iUređajima. Znate tu situaciju, hodate nekuda, sluške u ušima, muzika sa vašeg iPhonea dopire kroz njih.. Od jednom ste poželjeli promjeniti pjesmu a da bi to napravili morate prvo upaliti zaslon vašeg uređaja a zatim dva puta “lupiti” Home tipku da bi dobili pristup kontrolama glazbenog playera. Mislite da je to moglo biti i bolje riješeno, obrnuto? AutoLSMusicControls će vam pomoći.

AutoLSMusicControls

Nakon instalacije, AutoLSMusicControls tweak će raditi upravo obrnuto od gore opisanog. Ukoliko se muzika reproducira u pozadini vaš uređaj će po defaultu na Lock Screenu pokazivati standarne komande za play, volume i druge, a pritiskom na Home gumb dva puta komande će se samo sakriti i pokazati sat. Ukoliko uređaj ne reprodukuje muziku onda nećete vidjeti ni kontrole, što se slaže sa uobičajenim Appleovim rješenjem u iOSu.

Ovo je zaista lukav mali tweak koji bi, s prolaskom vremena, mogao imati još jednu pohvalnu “nuspojavu” – čuvanje Home tipke. Tweak možete besplatno preuzeti sa BigBoss repoa. Što kažete, pametno, zar ne?

 • Guest134

  pozz … zanima me, postoji li tweak koji bi putem neke geste, akcije iz activatora izgovorio ime pjesme koja trenutno svira. Znam da ima tweak koji nakon svake sljedeće pjesme izgovori ime(Siri glas), ali ne bih nakon svake nego kad ja to kombinacijom pritisaka volume tipaka zaželim. Postoji li? Ako ne, takvo što bi trebalo izmisliti… Hvala :)

  • naravno

   Imas tweak koji ti prije svake pjesme, odpjeva tu pjesmu…..

   • Guest134

    znam već za takav, ali ja ne bih da nakon svake pjesme izgovori ime nego samo nekih, kada to nekom gestom aktiviram…ima li takav?

 • e svaka čast.. ovo mi je prije stvaralo problem..ovaj tweak je okončao moje muke :D

 • mafijaš

  Bezveze tweak.
  Imaš tweak da si podesiš sa + i – da prebacujes pjesme ne treba ti ekran uopce biti upaljen.

  • marac_

   sve se to da podesiti u activatoru

 • Maki

  Ja sam se bas obradovao ovom tweaku jer svaki dan koristim ipod jako puno u mob sto za sport sto za kucno slusanje, ALI cim sam ga instalirao i pustim muziku pokusam ga zakljucat da isprobam funciju ode mi u Safe Mode ??? Tako 4-5 puta i sad sam ga ocistio iz Cydie