Friday, 23 October, 2020
Home >>> Cydia >>> Axial tweak stavlja omiljene aplikacije u Control Center
axial-feat

Axial tweak stavlja omiljene aplikacije u Control Center

Čini se kako su u zadnje vrijeme u Cydia-i iznimno popularni tweakovi koji olakšavaju pristup omiljenim ili često korištenim aplikacijama. Nakon što smo vam prošlog tjedna predstavili Popular, danas vam donosimo Axial tweak koji aplikacije ubacuje u Control Center iOS-a 8.

Ovakvi tweakovi definitivno imaju smisla onim korisnicima koji na svojim iUređajima imaju mnogo instaliranih aplikacija te je potraga za odgovarajućom ikonom nekad zamorna. Axial u gornji, “šuplji” dio zaslona koji ostaje nakon pokretanja Control Center, umeće sučelje sa kraticama za pokretanje aplikacija. Developer Jacob Caraballo je bio dovoljno uviđavan da podlogu ikona u sučelju zamagli kako ne bi došlo di miješanja sa ikonama na Home Screen-u u pozadini.

axialprefs

U okviru odjeljka u Settings aplikaciji možete odabrati aplikacije koje će se ovdje prikazivati, koliko će ih biti prikazano po kolonama i redovima, da li će notifikacijske značke biti prikazivane i slično. Sama ideja je odlična a Axial radi bez ikakvih problema. Tweak možete preuzeti sa BigBoss repozitorija po cijeni od 1,50$, javite nam kako vam se dopada.

 

Image credits: ModMyi