Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Cydia >>> BackForwardEnhancer – Bolji način da posjetite prethodne web stranice na mobilnom Safariju
iphone-4-safari

BackForwardEnhancer – Bolji način da posjetite prethodne web stranice na mobilnom Safariju

Safari browser je jedan od najboljih i najbržih browsera u mobilnoj industriji, ali u usporedbi sa normalnim PC browserima, nedostaje mu mnogo funkcija koje volimo i na koje smo navikli.

Jedna od tih funckija se može naći na mom omiljenom Chromeu a i na FireFoxu. Kada želite da se vratite na jednu od prethodno posjećenih webstranica, možete kliknuti i držati back strelicu i Chrome/Firefox će vam pokazati povijest pretraživanja te omogućiti da odete nazad na jednu od stranica koje ste prethodno posjetili. (Ne samo zadnju)

Novi Cydia tweak BackForwardEnhancer za mobilni Safari radi upravo to. Ako pritisnete back ili forward strelicu i držite je pola sekunda, ovaj tweak će vam pokazati stranice koje ste već posjetili te  na jednostavan način omogućiti da se vratite ne samo na zadnju stranicu nego na bilo koju od stranica koje ste već posjetili.

Ovaj tweak nema nikakve settinge, nego jednostavno doda ovu funkciju u Safari browser na vašem telefonu. Naravno, za ovaj tweak vam treba jailbreakan uređaj. Upute za jailbreak možete naći u našoj jailbreak sekciji. BackForwardEnhancer se može naći na Big Boss repou i potpuno je besplatan.

iOS 5 Competable.