Monday, 16 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Badger 7 tweak daje nove mogućnosti pregleda notifikacija
badger7_feat

Badger 7 tweak daje nove mogućnosti pregleda notifikacija

Siguran sam da je dosta vas prošle godine koristilo Badger, odličan tweak koji je uveo potpuno novu ideju pregleda aplikacija. Njegov autor je sada izbacio prerađenu verziju koja je puno pogodnija za iOS 7.

Princip rada je isti. Svajpnete li na gore po ikoni aplikacije koja ima neku notifikaciju za vas, pojavit će se lijepo, zamagljeno sučelje putem koje ćete moći pregledati sve notifikacije koje su vam pristigle. Svajpnete li onda prema lijevo na bilo kojoj notifikaciji otvorit će vam se moguće opcije za nju. Na primjer, učinite li to sa pristiglom porukom dobit ćete opciju pozivanja te osobe, otvaranja ili brisanja notifikacije ili označavanje notifikacije kao da je već pregledana.

badger7

Zahvaljujući povezanosti sa Activatorom možete odrediti komandu koja će vas odvesti u sučelje u kojem možete pregledati sve notifikacije od raznih aplikacija.

Iz odjeljka u Settings aplikaciji možete, između ostalog, podešavati komandu za pokretanje, zamagljenost sučelja, brzinu animacije i još mnogo toga. Badger 7 je odličan tweak koji u potpunosti opravdava cijenu od 1,49$. Ako ga niste probali do sada, trkom do Cydiae!

 

Image credits: ModMyi