Thursday, 21 December, 2017
Home >>> Cydia >>> Badger Cydia tweak – Novi način manipuliranja notifikacijama
badger

Badger Cydia tweak – Novi način manipuliranja notifikacijama

Priču o vremenom nagriženom iOSu znaju već i vrapci na grani a dok nova generacija ne unese dozu svježe krvi u jednadžbu ne preostaje nam ništa drugo nego da se pomažemo originalnim i odlično dizajniranim tweakovima kao što je Badger.

Notifikacije u vidu značkica, koje iOS koristi kako bi nas obavijestio o nekoj promjeni, nekad znaju iritirati korisnika ali bez njih bi propustili dosta toga. Ipak, ne bi li bilo lijepo kada bi sa njima mogli učiniti nešto više osim poništiti ih otvaranjem aplikacije koja ju je “bacila?” Pustite uvodnu muziku za Badger, novi Cydia tweak o kojem se brujalo nekih mjesec dana i koji je od nedavno konačno dostupan svima.

badger4

Kako funkcionira? Recimo da dobijete SMS poruku ili email, svajpnete po ikoni dotične aplikacije prema gore i prikaže vam se mali prozorčić u kojem možete vidjeti dosta relevantnih informacija za tu notifikaciju poput vremena kad je pristigla, sadržaj, ime pošiljaoca i slično.

Naravno, bila bi čista glupost kad bi Badger bio od koristi samo u tim situacijama. Badger se može koristiti gotovo sa svim aplikacijama koje su podešene da vam šalju ovakve notifikacije. Svajpnete li na desno po otvorenom prozorčiću dobit će te i neke dodatne opcije ovisno od same aplikacije. Za poruke, na primjer, postoji opcija brzog odgovora, brisanja i slično.

Mogućnosti prilagodbe iz Settings aplikacije su uistinu brojne pa tako možete birati metod otvaranja pomenutog prozorčića, animaciju koja se prikazuje pri otvaranju, paliti/gasiti tweak po želji i još mnogo toga. Ono što je jednako važno, Badger apsolutno ne stvari probleme oko kompatibilnosti u zajedničkom radu sa drugim tweakovima a instalirati ga možete na bilo koji jailbreakan iUređaj koji je pokretan iOSom 5 ili novijim inačicama.

badger3

Ovaj tweak najbolje je opisati kao spoj lijepog dizajna i funkcionalnosti a ne sumnjam da će se spominjati među članovima jailbreak zajednice još dugo vremena. Po cijeni od 0.99$ možete ga već sad preuzeti sa BigBoss repoa. Kako vam se čini?

Slobodno bacite oko i na ove tweakove: