Sunday, 8 December, 2019
Home >>> Cydia >>> Badgomizer Cydia tweak – Promijenite izgled notifikacijskih znački
badgomizerbanner

Badgomizer Cydia tweak – Promijenite izgled notifikacijskih znački

Notifikacijske značke na ikonama poznajemo još od najranijih dana iOS-a. Kao i sam iOS, ni one se nisu značajno mijenjale pa i dan danas vjerno obavljaju svoju zadaću obavještavajući korisnike o propuštenim pozivima, porukama i sličnom. Unatoč tome promjene su nekad dobro došle, pa ako imate jailbreakan iUređaj na iOS 8, možete se poigrati sa Badgomizer tweakom.

Badgomizer tweak vam daje mogućnost da mijenjate izgled i poziciju prikaza notifikacijski znački, gumbića za brisanje/deinstaliranje, ali i točkica-indikatora novoinstaliranih aplikacija. Sve opcije se, naravno, prilagođavaju iz odvojenog odjeljka u Settings aplikaciji, i jako su izdašne. U njih se ubrajaju promjena boje značke, promjena boje graničnog dijela, promjena oblika, pozicije, veličine, rotacije i još mnogo toga. Iste opcije vrijede i za gumbiće za brisanje i indikatorske točkice.

badgomizerprefs1

Kombinacije boja, oblika i pozicije znački se čine gotovo beskonačnim, a pored ponuđenih možete kreirati i svoje nijanse boja pomoću ponuđenih slidera. Na taj način možete postići zaista unikatan stil koji će bosti oči drugih vlasnika iPhone uređaja. Badgomizer možete odmah preuzeti sa BigBoss repozitorija po cijeni od 1,49$, što je više no prihvatljivo uzmemo li u obzir što sve tweak nudi.

 

Image credits: ModMyi