Friday, 20 May, 2022
Home >>> Cydia >>> BatteryLife Cydia tweak vam prikazuje korisne informacije o bateriji
batterylifefeatured

BatteryLife Cydia tweak vam prikazuje korisne informacije o bateriji

Korisnici modernih pametnih telefona znaju biti paranojom jako zaražena skupina koja će svakom prilikom poput grbljivica motriti parametre svog uređaja. Trajnost baterije je nešto što bi svi željeli popraviti na svom uređaju bez obzira da li se ubrajaju u iOS ili Android krdo a svako od nas je imao bar jedan period kada je religiozno motrio koliko se baterija na njegovom uređaju troši.

Ako se trenutno nalazite u toj fazi, ili jednostavno želite detaljan uvid u razvoj situacije s baterijom u vašem iUređaju, onda je BatteryLife, novi tweak na Cydiai, odlično rješenje za vas. Riječ je o minimalistično urađenoj aplikaciji u stilu iOSa 7 koja vam prikazuje korisne informacije o bateriji u svakom trenutku. Tu možete vidjeti stanje napunjenosti, kapacitet, voltažu, broj ciklusa punjenja i još dosta toga.

batterylifebanner

Mjerenja po prikazanim parametrima ažuriraju se svakih 20 sekundi kako bi imali uvid u koliko toliko realnom vremenu. Zgodan detalj su i virtuelni “i” gumbići smješteni lijevo od svakog paramertra a njihova zadaća je da vam pojasne detaljno što taj parametar predstavlja.

Značaj ove aplikacije je u tome što vam govori da li se vaša baterija ponaša u skladu sa očekivanjima ili joj je vrijeme za zamjenu. BatteryLife možete besplatno preuzeti sa ModMyi repozitorija, a podržava sve uređaje sa iOSom 7.

Kako vam se čini?

 

Story and image credit: ModMyi

  • Lychar

    Koja je temp baterije normakna