Wednesday, 28 July, 2021
Home >>> Cydia >>> Beep Beep tweak – Odredite što će se desiti kada iPhone priključite da se puni
beep-beep-feat

Beep Beep tweak – Odredite što će se desiti kada iPhone priključite da se puni

Svakom iPhone korisniku je poznat proces koji se odigra nakon priključivanja uređaja na izvor električne energije putem USB kabla. Zaslon se upali i sve bude popraćeno zvukom za početak punjenja, vibracijom. I dok ti indikatori služe kao potvrda da je iPhone pravilno priključen na punjenje u određenim okolnostima oni mogu zasmetati, ma kako suptilni bili.

Ako ste ikad poželjeli da utičete na to što će se desiti kada iPhone priključite na punjenje onda je novi Beep Beep tweak za vas. Sva podešavanja se, naravno, po instalaciji izvode iz odjeljka u Settings aplikaciji gdje možete naći prekidače za gašenje zvuka i vibracije pri priključivanju, a tu je i opcija kojom ćete onemogućiti i paljenje zaslona. Ranije inačice ovog tweaka isporučivale su se sa raznim zvukovima koji su mogli zamijeniti klasični signal za početak punjenja ali su oni zbog problema sa vlasničkim pravima uklonjenji. Umjesto toga možete odabrati neke od svojih zvukova u ovu svrhu.

Zbog čega koristiti Beep Beep tweak? Pa recimo da neki vaši ukućani mogu imati lagan san te ih čak i ovaj zvuk za početak punjenja može probuditi kasno uveče. U svakom slučaju, tweak je besplatan i možete ga preuzeti sa BigBoss repozitorija.