Friday, 23 October, 2020
Home >>> Cydia >>> BerryC8 tweak – Bolji način za dodavanje aplikacijskih kratica na Lock Screen
berryc8-feat

BerryC8 tweak – Bolji način za dodavanje aplikacijskih kratica na Lock Screen

Prošlog tjedna predstavili smo vam GrabberApp8 tweak koji vam daje mogućnost postavljanja dvije aplikacijske kratice na Lock Screen. Još jedna friška pridošlica na Cydia-u je BerryC8 tweak koji “napada” istu zadaću samo što to radi nešto drugačijim pristupom.

Pomoću ovog tweaka na Lock Screen možete dodati do osam kratica za pokretanje aplikacija. Na zaslonu su trenutačno vidljive samo četiri ikone dok se do ostalih, po potrebi, dolazi svajpom po zaslonu. Da bi pokrenuli neku od aplikacija kojima ste ovdje zadali kraticu potrebno je dodirnuti željenu ikonu i dovući do donjeg ruba zaslona. Pri tome će se pojaviti valovita animacija slična onoj koju možete vidjeti kad koristite Siri i aplikacija će biti pokrenuta.

berryc8prefs

Ako kojim slučajem lozinkom štitite vaš iPhone, ista će se morati unijeti prije pokretanja aplikacije. Aplikacijske kratice, naravno, birate iz odjeljka u Settings aplikaciji gdje možete vršiti i druga podešavanja tipa da li će ikone na Lock Screenu pokazivati notifikacijske značke.

BerryC8 je besplatan tweak koji možete odmah preuzeti sa BigBoss repozitorija. Javite nam kako vam se dopada.

 

Image credits: ModMyi