Wednesday, 28 October, 2020
Home >>> Cydia >>> betterFiveIconDock tweak – Peta ikona za iOS dock
betterfiveicondock

betterFiveIconDock tweak – Peta ikona za iOS dock

Najčešće korištene i omiljene aplikacije većina iOS korisnika praktikuje stavljati u Dock na dnu zaslona kako bi im uvijek bile na ruku. Nekad se, naravno, teško odlučiti za samo 4 aplikacije pa tweakovi za prilagođavanje Dock-a postoje od kako je Cydia-e. Novi betterFiveIconDock donosi mogućnost stavljanja i pete ikone u Dock za iOS 8, što naročito ima smisla na novim iPhone 6 uređajima zbog većeg zaslona.

betterFiveIconDock-iPhone-6-Plus-1024x576

Ono što ovaj novitet izdvaja od konkurenata je čista implementacija. Razmak između ikona je dobro ugođen, nema preklapanja, a bez problema radi i kada se na iPhone 6 Plus rotira zaslon za rad u horizontalnom modu. Još jednom je važno napomenuti da radi na svim uređajima koji su kompatibilni sa iOS 8, mada više smisla ima na uređajima sa većim zaslonom. Preporučujemo pažnju ako imate instalirane druge tweakove koji utiču na rad Dock-a jer bi kompatibilnost mogla biti upitna.

betterFiveIconDock je besplatan tweak, a da bi ga instalirali na svoj uređaj, morat ćete dodati novi repozitorij u Cydia-i:

http://repo.rpdev.info

Kako vam se dopada?

 

 

Image credits: iDownloadBlog