Monday, 18 October, 2021
Home >>> Cydia >>> BgVideo Cydia tweak – Slušajte zvuk iz videa u pozadini dok tipkate SMS
bgvideo

BgVideo Cydia tweak – Slušajte zvuk iz videa u pozadini dok tipkate SMS

Iako se Apple trudi da sa svakom novom generacijom iOSa ode bar jedan korak unaprijed nekad im se, ipak, provuče greška zbog koje se jednostavno češkamo po glavi pitajući se čija je to “sjajna ideja” bila. U ranijim iOS generacijama mogli ste pustiti neki video, aplikaciju ubaciti u multitasking te nastaviti rad na svome uređaju dok bi se zvuk sa videa reprodukovao u pozadini. Iz nekog nepoznatog i krajnje neuviđavnog razloga ta je opcija uklonjena u iOSu 6. Ukoliko vam, kao i meni, smeta njeno izbivanje (a vaš iUređaj je jailbreakan) onda načulite uši.

Pokrenite Cydiau i dodajte slijedeći source:

http://cydia.myrepospace.com/bestguyhaha

Kako dodati Cydia source?

Potražite tweak pod nazivom BgVideo i instalirajte ga. Nakon što se vaš uređaj respringa ponovo ćete moći slušati numeru sa YouTubea u pozadini dok tipkate mail ili radite što god drugo! Brza provjera, pokrenite Safari ili Chrome na svom uređaju, zaputite se na YouTube, pokrenite neki video, pauzirajte ga i pošaljite aplikaciju u multitasking. Otvorite App Switcher svajpnite zaslon na desno tako da vam se prikažu kontrole playera i tapnite na gumb play. Zvuk sa pokrenutog videa trebao bi se sasvim normalno reproducirati u pozadini.

Developer kaže da bi tweak trebao raditi sa većinom browsera i na većini stranica a osnovni preduslov je da se video “propušta” kroz QuickTime. Što kažete, da li vam je ovaj tweak bio potreban?

 • Davor

  Ja sam to radio pre a sad preko tubebox-a

 • puf…

  Jaooo, android je to oduvjek imao….

 • Instalirao sam, radilo je i međutim jucer ne radi vise..reinstalirao sam i opet ne radi. Pomoc? Postoji li stara youtube app da se nekako vrati. draža mi je ipak :)

  • Dodao si neki drugi tweak koji je pokvario ovaj.

   Sent from Mailbox for iPhone