Friday, 30 July, 2021
Home >>> Cydia >>> biteSMS 6.3 je dostupan na Cydiai
bitesmsmain-460x250

biteSMS 6.3 je dostupan na Cydiai

Nema sumnje da je biteSMS jedna od najpopularnijih aplikacija svih vremena na Cydiai. Mnogi su svoj iPhone jailbreakali samo da bi dobili funkcionalnost koju ova aplikacija nudi. Za one koji još nisu upoznati, biteSMS je Cydia aplikacija koja može u potpunosti da zamijeni običnu SMS aplikaciju na vašem telefonu jer nudi opcije koje daleko prevazilaze mogućnosti “obične” aplikacije a neke od njih su: brzo pisanje poruke, brzi odgovor na poruku (čak i kad vam je pokrenuta druga aplikacija ili na Lock Screenu), potpisi, slika kontakta iz imenika, zaštita poruka lozinkom i još bezbroj funkcija.

Jučer su developeri ponudili update za ovu aplikaciju koji je donio još novih funkcija ali i popravio neke stare greške. Iako su mnogi bili zadovoljni ovom aplikacijom bugovi uvijek postoje a developeri su ispravili većinu njih pa čak i onaj sa pogrešnim prikazivanjem sadržaja na iPadu. Najveća novina je dodavanje tema. Umjesto da na Cydiai tražite razne tweakove koji će vam promijeniti temu za biteSMS, aplikacija sada nudi tematiziranje sama po sebi. Nekoliko tema dolazi “u paketu” kada instalirate biteSMS a ostale možete takođe pogledati u postavkama tema.

Ukoliko vam ne smetaju reklame instalirati možete i besplatnu verziju ove aplikacije a ako želite da kupite punu licencu sada vam je prava prilika jer se ista nudi po 50% nižoj cijeni od uobičajene i morat ćete da izbrojite 4.50$. Ako vas zanima detaljan uvid u ovu aplikaciju onda ne propustite našu recenziju.

  • Brze radi i ima integriarane teme sa update-om, Bite je savrsen! =)