Saturday, 26 September, 2020
Home >>> Cydia >>> Blokirajte sve pop up obavjesti na svom iPhone-u
Cydia popup

Blokirajte sve pop up obavjesti na svom iPhone-u

Vjerovatno mnogima od vas itekako ide na živce stalni pop up prozorčići koji se pojavljuju u vidu obavjesti ili opomena kad nešto radimo. E sad, ovo je malo dvojbeno i diskutabilno, iz razloga što isti pop up obavjesti nekada nas mogu upozoriti na neki korak koji nismo sigurni da li želimo odraditi, te tim postupkom moguće sprečiti neželjene radnje. Međutim, ako ste 100 % sigurni u sve što radite na svome iPhone-u, ta ako isto tako neke od procesa stalno ponavljate i stalno dobivate pop up obavjesti iako ste sigurni u to što radite, evo idealnog tweak-a za vas. Aplikacija koju ću vam predstaviti, blokira sve pop up prozorčiće i obavjesti, direktno u vašem iOS-u.

Ako do sada niste jailbreak-ali svoj mobitel, možda će vam u tome pomoći naš jailbreak selektor koji smo napravili samo za vas. Za sve neodlučne pokušali smo obraditi neke od glavnih razloga radi kojih ekipa Omizio team-a daje prednost jailbreak-anom iPhone-u. Mali podsjetnik na tu temu nalayi se na našem blogu i nosi naslov: ’22 razloga zbog kojih bi trebali jailbreak-ati svoj iPhone. ”

Otvorite Cydia-u, te u search bar utipkajte Popup blocker. To je naziv aplikacije, koja će ya nas odraditi blokadu svih skočnih prozora i obavjesti.

Popup blocker

Nakon uspješne instalacije i reboot-a vašeg iPhone-a, ovaj maleni tweak će se integrirati u vaš iOS, te nećete imati zasebnu ikonicu na svom zaslonu za nju. Samom njenom instalacijom popup blocker postaje aktivan i vaši popup prozorčići su blokirani i neće vam više dosađivati. Da bi ponovno aktivirali skočne prozorčiće morat ćete otići u Cydia-u i uninstall ovu aplikaciju.

Nadam sam se da ste zadovoljni našom novom recenzijom, te da ćete nas Like-ti na Facebook stranici, te nas time učiniti dostupnijim većem broju ljudi kojima bi naša pomoć i sugestije dobro došli. Također nas možete pratiti i na Twitter-u, gdje se naši twettovi osvježavaju kroz svaki sat. Ili ako ste od onih koji žele konstantno biti u tjeku događaja možete dobijati obavjesti na svoj e-mail o svakom novom postu koji se pojavi na Omizio blogu.