Saturday, 26 September, 2020
Home >>> Cydia >>> BlowToUnlock tweak – Otključajte iUređaj puhanjem u mikrofon
blowtounlock

BlowToUnlock tweak – Otključajte iUređaj puhanjem u mikrofon

Na Cydiai postoji mnogo zanimljivih tweakova koji nam omogućavaju da zaslon naših iUređaja otključamo nekom novom metodom. Sada im se pridružuje bizarni BlowToUnlock koji daje mogućnost otključavanja zaslona puhanjem u mikrofon iPhonea, iPada ili iPod toucha!

BlowToUnlock radi sa mikrofonom ugrađenim u iPhone nego ali i sa mikrofonom na slušalicama. Princip je taj da kada ste na Lock Screenu, puhanjem u mikrofon vaš iUređaj će se otključati. Iz Postavke aplikacije tweak možete gasiti ili upaliti po želji, prilagoditi osjetljivost na puhanje, a tu su i opcije da se puhanjem iUređaj “probudi” bez pritiska na Home ili Power gumb.

blowtounlockprefs

Iako tweak radi iznenađujuće dobro treba imati na umu da je zvuk puhanja u mikrofon dosta sličan drugim šumovima koje okolina slučajno može proizvesti. Zbog toga je bolje u postavkama osjetljivost prilagoditi na one nivoe kada će se zaslon otključati samo onda kada stvarno pušete u mikrofon. Praktičnost BlowToUnlock tweaka je diskutabilna ali činjenica da vas može izdvojiti od okoline (pozitivno ili negativno) itekako stoji. Možete ga besplatno preuzeti sa BigBoss repozitorija. Kako vam se dopada?

 

Image credits: ModMyi