Tuesday, 19 October, 2021
Home >>> Cydia >>> Bridge Tweak – Uvoz glazbe i videa izravno na iUređaj
Bridge Banner

Bridge Tweak – Uvoz glazbe i videa izravno na iUređaj

Da li ste ikad htjeli skinuti neku pjesmu ili video na samom iPhoneu ili iPadu bez potrebe za iTunesom? Ako je vaš odgovor potvrdan, onda će vam Bridge biti itekako od koristi. Ova Cydia aplikacija dolazi od istog developera koji stoji iza drugih popularnih jailbreak tweakova kao što su ProTube, WeeKillBackground, Unfold – riječ je o Jonasu Gessneru.

Bridge Main Screen

Bridge vam omogućuje da preuzmete neku pjesmu ili video direktno sa interneta te ih nakon toga uvezete u iTunes Music ili Video aplikacije. Također, ako posjedujete ProTube u njemu postoji opcija da skinete željeni video u audio ili video formatu, te nakon toga taj isti video možete uvesti pomoću Brigdea u iTunes library. Postoji i opcija da uvezete fajlove koji su već na samom uređaju, u tom slučaju se pojavi file browser nalik na iFile s pomoću kojeg odaberete željeni fajl. Od ostalih opcija uvoza tu je način da uvezete datoteku iz neke druge aplikacije, u slučaju da dotična aplikacija podržava opciju „Open in…“ (Otvori u…). Moguće je i uvesti medijske datoteke koje ste dobili u e-mail aplikaciji.

Bridge Import Screen

Tokom uvoza datoteke nude vam se opcije da stavite podatke kao što su: ime pjesme (videa), ime autora, žanr, ime albuma i slika (cover). Odabrani file možete uvesti kao: pjesmu, ringtone, video, muzički video, podcast ili TV emisiju.
Ostale mogućnosti tokom uvoza su preslušavanje datoteke prije uvoza i uvoz više datoteka odjednom.

Bridge podržava sve iUređaje na verzijama iOSa 5 i 6. Možete ga kupiti u Cydia storeu za $1.99.

 • ivan

  Samo da pitam…., da li je ovo legalna aplikacija????

  • Kristijan

   Hmm, u kom kontekstu mislis?

 • priks000

  bome, nesto najkorisnije ikad :) zahvaljujem

 • Swabo

  Kad sam je instalirao ,Tweak Zephyr nije više radio????ako je jos netko imao problema i kako je to rijesio molim savjet,ja sam je izbrisao i sve mi radi savrseno

 • Tity

  Mene zanima ja ne znam jel se vama desava, ali meni kad ubacim pjesmu ili video s bridga, i sortiram pjesme, i napravim listu. Nakon sinkronizacije preko itunsa mi se izbrisu liste, a pjesme ako sam skinuo preko youtuba, nije isti naziv nego 72677272814….