Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> BuddyLock Cydia tweak – Lock Screen tweak velikih mogućnosti
buddylock

BuddyLock Cydia tweak – Lock Screen tweak velikih mogućnosti

Postaje prilično teško ne primjetiti da su Lock Screen tweakovi jako popularni na Cydiai u zadnjih nekoliko mjeseci. Čini se da ne mogu proći dva tjedna a da se ne pojavi neki novi a, priznajem, kad sam vidio da je u igru u letio i BuddyLock pomislio sam da nam više ništa novo već odavno ne treba. Tu sam se prevario.

BuddyLock se iz mase ističe po tome što vam daje mogućnost da mijenjate gotovo sve aspekte Lock Screena. I dok na prvu vizuelno podsjeća na JellyLock tweak, dodatne mogućnosti koje nudi jednostavno ga stavljaju u veću ligu. Pored toga što kružić prstom možete usmjeriti na otključavanje zaslona i paljenje kamere, postoji i mogućnost dodavanja kratica za vaše omiljene aplikacije.

buddylock4

 

Svajpnete li po zaslonu s lijeva ili desna prikazat će vam se set novih kratica koje možete iskorisiti za kontakte, kao sistemske kratice (WiFi, zrakoplovni mod, bljeskalica, Facebook post i slično), ili tu smjestiti playliste za numere na vašem uređaju.

Pripadajući odjeljak u Settings aplikaciji je priča za sebe a mogućnosti podešavanja koje nudi su više nego izdašne. Ovdje možete paliti/gasiti cijeli tweak, pojedinačne opcije, vizuelno ga prilagoditi svojim sklonostima, sakriti pojedine elemente Lock Screena i još mnogo toga.

buddylock3

Cijena od 0.99$ je u potpunosti opravdana a BuddyLock već sada možete preuzeti sa BigBoss repoa. Druge Lock Screen tweakove možete prostudirati u nastavku.