Saturday, 31 July, 2021
Home >>> Cydia >>> Cam Time Tweak – Dodajte Timer u Camera App (Update)
Cam-Time-Main

Cam Time Tweak – Dodajte Timer u Camera App (Update)

Jedna od začuđujućih činjenica je to da defaultna kamera aplikacija na iPhonu nema automatski brojač koji vam može pomoći pri slikanju grupnih ili osobnih slika gdje vas nema tko uslikati. Nas često pitaju, kako dodati timer na default Kamera App na iPhonu?

Najčešći odgovor na ovo pitanje je profesionalna Aplikacija Camera + . Ali što ako ne želite platiti par dolara za drugu aplikaciju koju ćete koristiti veoma rijetko? Sto ako želite ovu funkciju na originalnoj kamera aplikaciji?

Ako imate jailbrakan iPhone, Cam Time je besplatan Cydia tweak koji dodaje funkcionalnost brojača koji možete koristiti kad vas nema tko drugi uslikati. Tweak je veoma jednostavan te nema nikakvih postavki. Jednostavno dobijete novi gumb koji kada pritisnete možete birati broj sekundi prije nego sto vam kamera opali sliku.

Tweak radi također i sa video kamerom. Osim toga svaka sekunda ima zvučni indikator tako da točno znate kada će kamera uslikati sljedeću sliku. Ako ste jedan od onih kojima je potreban brojač onda trk u Cydiau po ovaj tweak.

UPDATE: Cam Time je upravo dobio 2.0 upgrade koji popravlja sve postojeće bugove ali uz to još i dodaje funkciju koja vam dozvoljava da uslikate više od jedne fotografije koristeći ovaj tweak. Sada osim brojača sekundi imate i brojač fotografija pa tako recimo možete uslikati pet slika za redom sa 4 sekunde pauzom između svake fotografije.

Ovo je odličan update koji vam sada dozvoljava da imate više verzija iste slike kako bi mogli odabrati onu koja vam se najviše sviđa.

Ne zaboravite da se također možete uslikati putem iPhone slušalica.

  • da

    sta ce mi to kad imam 3gs HAHAHHA neas ga kako naslonit :D