Friday, 22 October, 2021
Home >>> Cydia >>> CameraTweak 3 poboljšava Kamera aplikaciju i na iOS 8
cameratweak3-feat

CameraTweak 3 poboljšava Kamera aplikaciju i na iOS 8

CameraTweak koji je prije par godina razvio developer Samball uvijek je imao za cilj da doda brojne funkcionalnosti na postojeću iOS Kamera aplikaciju, kako se korisnici ne bi morali služiti drugim aplikacijama iz App Storea. Prije nekoliko dana stigao je i CameraTweak 3 koji je kompatibilan sa iOS 8.

Imati dodatne opcije na jednom mjestu, umjesto koristiti tri različite aplikacije, je i danas odlična ideja, naročito ako je riječ o korisnim stvarima: mijenjanje rezolucije fotki, time lapse fotografija, odvojeno štimanje fokusa i ekspozicije, mijenjanje FPS vrijednosti, mijenjanje ISO vrijednosti, brzine okidača i još mnogo toga. Iz odvojenog odjeljka u Postavke aplikaciji se sve pomenute funkcije mogu paliti ili gasiti po želji, kao i dejstvo tweaka u globalu.

cameratweak3

Ukoliko ste posjedovali neku od ranijih inačica, CameraTweak 3 će za vas biti besplatna nadogradnja. Ako, pak, tweak kupujete prvi put on će vas koštati 1,49$, što je uistinu smiješna cijena ako uzmete u obzir koliko bi uložili u App Store aplikacije sa naprednim mogućnostima fotografiranja. Bitno je napomenuti da ova inačica još ne radi na iPad uređajima što će se promijeniti uskoro.

 

Image credits: ModMyi