Friday, 30 July, 2021
Home >>> Cydia >>> CameraWallpaper Cydia tweak – Koristite kameru vašeg uređaja da dobijete wallpaper
camera

CameraWallpaper Cydia tweak – Koristite kameru vašeg uređaja da dobijete wallpaper

Jesu vam dosadili obični wallpaperi na vašem iPhoneu, iPadu ili iPod touchu? Željeli bi probati nešto novo ali nikako da se dosjetite što bi to moglo biti? Pogledajte CameraWallpaper tweak na Cydiai!

Kao što ime govori, ovaj tweak omogućava vam da kao wallpaper koristite ono što prolazi ispred leće vaše kamere. Osjećaj će biti isti kao da snimate video klip samo što sada vidite sve svoje ikone i foldere na Home Screenu. Važno je pohvaliti developera na odličnoj integraciji sa Activator tweakom koja je zaslužna za to da CameraWallpaper možete paliti i gasiti po želji, čak paliti i bljeskalicu kamere ili napraviti fotku direktno na Home Screenu i koristiti je kao wallpaper! Pored ovih postoji još gomila opcija za igranje sa kamerom kao što su paljenje/gašenje auto focusa, white balance, pauziranje kamere, automatsko pokretanje, štednja baterije i još mnogo toga.

Hoćemo se igrati pogađanja misli? Prvo pitanje na vrhu vašeg jezika je: “Koliko ovo čudo troši bateriju??” Troši, naravno da troši, ali na našem testu manje nego što smo očekivali. CameraWallpaper tweak je odlična ideja zbog koje će vam se učiniti da imate providan iPhone. Fora uistinu razbija monotoniju i vrijedi 1.99$. Javite nam koliko se baterija na vašem uređaju trošila zbog ovog tweaka.