Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> CancleUpdate Cydia tweak – Obustavite ažuriranje aplikacije
appupdate

CancleUpdate Cydia tweak – Obustavite ažuriranje aplikacije

Developeri konstantno pokušavaju svoje App Store aplikacije unaprijediti i učiniti ih boljim. Tako imate li na svome iUređaju instalirano nekoliko desetina aplikacija onda će ažuriranja na novije inačice postati sasvim uobičajena. Ipak, stvari ne idu baš svaki put kao po loju pa tako i nova inačica neke aplikacije može unazaditi njenu funkcionalnost.

Ukoliko ste već započeli ažuriranje, a na vrijeme ste među komentarima na App Storeu uočili da nešto ne štima sa novom inačicom, pomoći će vam najnoviji tweak sa Cydiae pod imenom CancelUpdate. Kako prekinuti update koji je u toku? Jednostavno, zadržite prst na nekoj od ikonica dok sve veselo ne zaplešu na vašem zaslonu. Na aplikaciji koja se u tom trenutku ažurira pojavit će se X u gornjem lijevom uglu (slično kao kod brisanja aplikacije) i sve što trebate učiniti je tapnuti na njega.

cancelupdate1

Na ovom mjestu ćete dobiti upozorenje da prekidanjem ažuriranja gubite sve do tada skinuto (odnosno da naredni put ažuriranje kreće od početka), te će vam biti ponuđene yes i no opcije.

Imajte na umu da će vam biti teže na vrijeme zaustaviti ažuriranje nekih manjih aplikacija, naročito ako ste “nakačeni” na neku poprilično brzu WiFi mrežu. CancelUpdate možete već sada besplatno preuzeti sa BigBoss repoa. Drugi domišljati tweakovi nalaze se u nastavku: