Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Cydia >>> CCBackground tweak – Dodajte pozadinsku sliku u Control Center
ccbackground

CCBackground tweak – Dodajte pozadinsku sliku u Control Center

Svi se slažu kako je Control Center trebao postojati i prije iOSa 7. Ove praktične kratice smanjile su upotrijebnu vrijednost tweakova kao što je SBSettings (mada je nisu u potpunosti ukinule) ali Cydia ne bi bila to što jeste da ne nudi i razne prilike za modifikaciju Control Centera.

CCBackground-02

Novi tweak pod nazivom CCBackground svojim korisnicima dozvoljava ubacivanje pozadinske slike/wallpapera u Control Center što će pozdraviti svi oni koji traže dodatnu dozu individualnosti za svoj iUređaj. Po instalaciji se, naravno, trebate zaputiti u Settings aplikaciju i naći odjeljak rezerviran za ovaj tweak. Ovdje po želji možete upaliti/ugasiti tweak te dodati sliku koju želite. Nakon odabira slike potrebno je tapnuti na “Done” gumb da bi vaš iPhone napravio respring. Poslije toga Control Centar se može podičiti novom pozadinom.

CCBackground-Settings

Kao što su druge kolege istaknule, efekat će ovisiti od slike koju odaberete te je tako preporučljivo za pozadinu odabrati nešto jednostavnije kako bi zadržali preglednost nad kraticama koje koristite. CCBackground je besplatan tweak koji možete preuzeti sa BigBoss repoa. Kako vam se dopada?

 

Story and image credits: iDownloadBlog

  • jaa

    ne radi…