Friday, 23 October, 2020
Home >>> Cydia >>> Check Cydia tweak – Označite seriju mailova od jednom
check

Check Cydia tweak – Označite seriju mailova od jednom

iOS volimo nazivati najuglađenijim mobilnim operativnim sustavom ali svako malo susretnemo se sa problemom za koji je teško povjerovati da ga Apple nije predvidio. Želite obrisati nekoliko mailova od jednom? A, ne, ne, brisat ćete ih jedan po jedan sve dok ne instalirate Check tweak sa Cydiae.

Princip rada na ovom tweaku je prost. U Mail aplikaciji tapnete na jedan mail i zadržite prst neko vrijeme na zaslonu. Kada dignete prst mali šrtiher će se blinkati naizmjenično. Sada možete tapnuti na bilo koji drugi mail na listi i on će takođe biti štrihiran. Ako između prvog označenog maila i slijedećeg ima nekoliko mailova razmaka, svi mailovi između će biti štrihirani, praktično.

Šteta je jedino što ovaj tweak funkcionira u mail aplikaciji. Voljeli bi ga vidjeti u akciji i u drugim dijelovima iOSa kada je potrebno da brišemo nekoliko stavki od jednom ali to bi bilo previše dobrote. Za kraj je još potrebno reći kako Check možete besplatno preuzeti sa BigBoss repozitorija. Da li često brišete više mailova od jednom, hoće vam ovaj tweak biti od pomoći?

 • Iako ja osobno koristim ovaj tweak, mislim da je ovo vise predvidjeno za power users. Apple nece staviti nista sto bi zakompliciralo stvari.

 • Dada

  Nisam bas skuzio kaj je pisac htio reci jer postoji opcija u mailu “uredi” i odeberes sve kaj zelis obrisati i obrises u jednom potezu a ne jedan po jedan

  • Kile_Omizio

   Da, tapkaš jedan po jedan ali ovdje tapneš prvi pa onda (recimo) dvanaesti i svi između njih su označeni. Tako tapneš 2 umjesto 12 puta :)

 • Darko_Omizio

  Odlican tweake… Ja dok sam imao JB Koristio sam takoder odlican tweake AllMail http://www.omizio.com/cydia/allmail-cydia-tweak-dodatna-funkcionalnost-za-mail-aplikaciju/

 • King

  koliko vidim ne radi na IOS 6.0.1