Tuesday, 28 November, 2017
Home >>> Cydia >>> ChromeDisabler Cydia tweak – Isključite full screen unutar Chrome preglednika na iOSu
chromeiphone

ChromeDisabler Cydia tweak – Isključite full screen unutar Chrome preglednika na iOSu

Što vam padne na pamet kad vam kažem da se tweak naziva ChromeDisabler? Nešto što će vas spriječiti da koristite odlični Chrome browser na svom iPhoneu? Ne, baš naprotiv, ovaj tweak prilično nezgrapnog naziva koji nisam mogao da ne prokomentiram bi ga (iz nečije perspektive) mogao učiniti još boljim.

Ubrajam se u skupinu iKorisnika koji su od pojave Google Chrome browsera zaboravili da postoji Safari. Ovaj praktičan i brz preglednik nedavno je dobio update koji omogućuje aplikaciji da “uleti” u full screen režim rada kada krenete scrollati prema dolje na nekoj stranici. Na taj način na zaslonu vam se prikazuje više sadržaja a ukoliko želite vidjeti komandni bar sa URL prikazom, back tipkom i drugim opcijama, morate scrollati prema gore.

Priličan broj korisnika ova novina iritira jer spomenuti bar uvijek žele držati na oku te su oni željena publika za ChromeDisabler tweak koji će onemogućiti full screen režim rada u Chromeu. Odjeljak u Settings aplikaciji namijenjen je samo za paljenje i gašenja ovog tweaka po želji a prije svake promjene bitno je da Chrome ugasite iz multitaskinga. Tweak je besplatan a pribaviti ga možete na ModMyi repou.

chromedisabler1

Moram priznati da me full screen opcija i samog nervirala na početku ali s vremenom sam se navikao na suživot sa njom. Što vi kažete? Full screen u Chromeu za iOS, da ili ne? Kad smo već kod tweakova za Chrome, bacite oko i na ove:

  • maja

    Sta je bolje safari ili chrome?