Tuesday, 19 January, 2021
Home >>> Cydia >>> Chromizer Tweak – Dodajte Full Screen i Pull to refresh na Google Chrome Browser – Update
Chromizer

Chromizer Tweak – Dodajte Full Screen i Pull to refresh na Google Chrome Browser – Update

Google je prije par dana izbacio odličan Chrome Browser za iOS i bilo je za očekivati, u roku od 24 sata Chrome je postao najviše skidana aplikacija na App storeu, u više zemalja svijeta.

Nakon par dana testiranja, definitivno sam odlučio zamijeniti Safari za Chrome, te sam ga čak stavio kao default browser putem BrowserChooser tweaka ili Browser Changer tweaka, tako da mi se sad svi linkovi, u e mailu ili sms-u automatski otvaraju u Chromeu.

Iako sam veoma zadovoljan sa Chromeom, ipak mi je nedostajalo par Cydia tweakova, na koje sam navikao na Safariu kao što su Pull to Refresh i Full Screen mode.

Od danas su te opcije moguće i sa Chromeom putem Chromizer Tweaka.

Chromizer vam dodaje Safari style pull to refresh, te full screen putem tri-prstnog klika na zaslon na iPhone, iPod i iPad.

Chromizer možete naći na ModMyI repou potpuno besplatno. Namjeravate li koristiti Chrome, onda bi definitivno trebali instalirati ovaj tweak.

UPDATE: Stvarno je nevjerojatno kako brzo Jailbreak zajednica dodaje nove funkcije u svoje tweakove kada su popularni. Chromizer je u roku od 24 sata postao najskidaniji tweak u Cydia. Ne samo to, nego je već i dobio dva updaeta. Prvi popravlja probleme kod malog broja korisnika sa three figner tapom za full screen. Drugi v1.0.3 dodaje novu funkciju, gdje sada možete sa dva prsta ići naprijed i nazad, bez korištenja strelica na alatnoj traci. Ova nova funkcija je naročito dobra za one koji vole raditi u full screen modeu.

Pull to Refresh Chrome
Full Screen Chrome - Bez Toolbara

Prebacujete li se na Chrome ili ostajete na Safariju? Ako niste, zašto niste? Da li vam još nešto nedostaje? Javite nam u komentarima.

 • maxtax

  Odličan tweak, hvala Omizio

 • milanko

  imam nerjesiv problem neradi mi chrome preko mobilnog interneta a preko wi-fi normalno radi

 • Vladjo

  Safari se ipak čini boljim. Chrome šteka, zapinje, trza…

  • Da jos uvjek nema Browsera koji je Smooth kao Safari. Apple je sto se toga tice jos uvjek najbolji. Ali ipak Chrome ima neke opcije koje su vrjedne malo trzavice od Chromea :)

  • maxtax

   Probaj Dolphin HD, meni bolji od Safaria i ne trza..

 • Hack007

  Chrome je zakooon! Sad imam sve sinkronizirano sa kompom, lapom, iPad-om i iPhone-om! Al mi Chromizer u cidyi pokazuje 404 gresku??? :/

 • SpiderX

  Pozz svima
  Chrome browser je OK ali za sada ne dijelim i potpunosti entuzijazam svih koji ga bezrezervno hvale :(
  Naime, pohvale na izgled, brzinu i novine su i sa moje strane ali ima mjest za unaprijedjenje.
  Prvo postoji problem sa bugom (ne znam da li su i drugi imali taj problem) gdje je nakon dva dana koristenja Chrome zablesao i nakon otvaranja ne postoji mogucnoat ulaska u bookmarkse, niti mi otvara stranice kad upisem direktnu adresu, a niti mi izbacuje rezultate google searcha?!?! Ni respring, reboot, a ni ciscenje casha nije pomoglo vec je jedino rjesenje bilo brisanje i ponovna instalacija Chroma.
  Osim toga, fale mi neke sitnice iz Safaria koje su mozda trivijalne, medjutim, covjek se na njih nekako navikne pa smeta njihov izostanak. Konkretno mislim na bookmarkse koje otvaram sa previse tipki dok je u Safariu pristup bio na samo jednu tipku!
  Nadalje, stranice poput 24sata ne reproduciraju video (?!) dok u Safariu sve radi OK.
  Nadam se da ce to biti ispravljeno jer mi se sam browser svidja.
  Pohvala svima koji rade na Omiziu i daju nam hvale vrijedne informacije, a moja vjera u vas je tolika da sam nakon vase recenzije Chroma isti odmah postavio za default bez ikakvih osobnih provjera