Saturday, 17 April, 2021
Home >>> Cydia >>> Chrysalis tweak – Nova zamjena za App Switcher
chrysalis-feat

Chrysalis tweak – Nova zamjena za App Switcher

Tweakovi koji mijenjaju multitasking iskustvo na iOSu (a samim tim i App Switcher) nisu nepoznanica na Cydia dućanu. Nova nada nosi naziv Chrysalis a nastala je kolaboracijom više od četiri autora.

Tweak je napravljen kao elegantna i pojednostavljena alternativa za uobičajeni App Switcher, a posebno su na umu imali vlasnike novih 3D Touch uređaja. Naravno, tweak se može normalno koristiti i na starijim jailbreakanim uređajima sa iOSom 9. Aktivira se tako što jače pritisnete lijevu stranu zaslona nakon čega će se otvoriti sučelje za izbor aplikacije. Bez dizanja prsta sada se može lako kliznuti ka aplikaciji koju želimo otvoriti i podići prst. Iz odjeljka u Settings aplikaciji se tweak može ugasiti ili upaliti te odabrati svijetli ili tamni režim rada.

chrysalisprefs

Chrysalis tweak donosi zanimljivu interpretaciju App Switchera te ne sumnjamo da će biti poklonika. Vidljivo je da je unatoč minimalizmu ovdje uloženo mnogo truda i ljubavi te to opravdava cijenu od 1.99$. Pronaći ga možete na BigBoss repozitoriju. Kako vam se dopada?

 

Image credits: ModMyi