Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> CirDock tweak – Nove animacije i mogućnosti za iOS dock
cirdock-feat

CirDock tweak – Nove animacije i mogućnosti za iOS dock

iOS dock je jedan od neizbježnih elemenata sučelja ovog operativnog sustava koji smo svi navikli koristiti i u njega se pouzdamo. Tokom godina Cydia je vidjela mnoštvo tweakova koji su usmjereni na Dock pa i najnoviji CirDock ima za cilj da korisnicima jailbreakanih uređaja unaprijedi ovo iskustvo.

Osim toga što dodaje animacije u Dock kao što su cilindar, točak, cover flow i slično, CirDock tweak svojim korisnicima daje mogućnost dodavanja više od četiri aplikacije u Dock. Potpuno nova ideja, koju nismo vidjeli ranije, je korištenje čak tri različite varijacije Docka: početni ili glavni, omiljeni (koji prikazuje aplikacije koje označite kao omiljene) i dock sa aplikacijama koje imaju notifikacijske značke. Sve postavke vezane za animacije i prikaz aplikacija možete vršiti u pripadajućem odjeljku unutar Settings aplikacije.

CirDock-Prefs

Između ovih tipova možete jednostavno birati tako što ćete zadržati prst na Docku a pohvalno je i što tweak ima mogućnost eksportovanja i importovanja korisničkih postavki kako bi mogli istu konfiguraciju mogli koristiti nekad kasnije po potrebi. CirDock je zanimljiv tweak sa dovoljno novih ideja da dobije određenu prednost nad sličnim tweakovima. Košta 1,50$ i možete ga nabaviti na BigBoss repozitoriju. Javite nam kako vam se dopada.