Wednesday, 28 July, 2021
Home >>> Cydia >>> Columba tweak je odlična zamjena za biteSMS
messages_app_iphone_6_hero

Columba tweak je odlična zamjena za biteSMS

Nestankom ultra popularne biteSMS jailbreak aplikacije sa scene otvorila se praznina koju mnogi tweakovi pokušavaju zakrpiti. Najnoviji u tom nizu, Columba, okreće se ka onim korisnicima koji traže više od opcije brzog odgovora na poruke no što standardna iOS aplikacija može ponuditi.

Columba tweak donosi brojna poboljšanja za Poruke aplikaciju donoseći pri tome pozamašan broj funkcija i koje pamtimo iz biteSMSa. Sučelje za brzi odgovor je mnogo preglednije i fluidnije jer se oslanja na prozor umjesto prozor umjesto samo na baner što je klasični iOS 8 slučaj, a tu su i opcije za proslijeđivanje poruke, brisanje ili čak olakšani pristup emoji karakterima. Opcija brzog sastavljanja poruke od početka je nešto što iOS aplikacija sama po sebi nema i time je jako pohvalno. Još jedna praktična opcija je mogućnost određivanja vremena kad će neka poruka biti poslana pa tako možemo sastaviti poruku koja će poslati nekad kasnije što je praktično za praznike, rođendane i slično.

1columbabanner

Iz odjeljka u Settings aplikaciji se pojedine funkcije i izgled sučelja mogu mijenjati po želji. Generalno pozitivno iskustvo kvari činjenica da su neki korisnici prijavljivale probleme sa stabilnosti sustava nakon instalacije ovog tweaka što ne sumnjamo da će biti riješeno kroz neko od idućih ažuriranja. Columba tweak možete preuzeti sa BigBoss repozitorija po cijeni od 2,99$. Kako vam se dopada?