Friday, 20 May, 2022
Home >>> Cydia >>> ConceptLS tweak daje novo Lock Screen iskustvo
ConceptLS-header

ConceptLS tweak daje novo Lock Screen iskustvo

U Cydiai nikad nije manjkalo rješenja koja su vršila promjene na Lock Screenu. Mada se tu zadržavamo dosta kratko, viđamo ga prilično često pa su nekad potrebne promjene da unesu malo svježine u cijelo iskustvo a trenutno jedno od najboljih je ConceptLS tweak za iOS 7.

Tweak koristi Saurikovu Cydget platformu kako bi na Lock Screen donio potpuno novo iskustvo. Ono po čemu se ConceptLS ističe u odnosu na konkurenciju je činjenica da ovdje nema potrebe petljati sa SSH transferima i tisućama sitnih podešavanja, sve radi po instalaciji.

ConceptLS-screenshots

Uz sat tu je i prikaz vremenske prognoze kojem se može odrediti lokacija i prikaz po Celzijevoj ili Farenhajt skali. Novi Lock Screen se pali jednostavno te je potrebno uputiti se u Settings – Cydget – Lock Cydget Order – ConceptLS. Možete čak birati i između tamne i svijetle teme.

Kvalitetna rješenja imaju i svoju cijenu pa će vas i ConceptLS stajati 2.99$, što je po mom mišljenju opravdana investicija.

Kako vam se čini?

 

Story and image credits: RedmondPie

 

  • Antonio Filipovic

    Ne mogu dobiti da mi pokazuje temperaturu,kad hocu promijeniti lokaciju za vrijema ukucam +385 cod za hrvatsku tada uopce ne pokazuje temperaturu ako resetiram postavke pokazuje da je temperatura + 46
    Sta napraviti?