Monday, 16 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Control Unlocker Cydia tweak – Otključajte zaslon kontrolerom stare škole
controlunlocker

Control Unlocker Cydia tweak – Otključajte zaslon kontrolerom stare škole

Zanimljivih ideja i dalje ne ponestaje na Cydiai. Ako vam je, na primjer, dozlogrdila numerička lozinka kojom štitite svoj iUređaj što kažete onda na unos odgovarajućih komandi putem virtuelnog gamepada koji neodoljivo podsjeća na kontroler NES konzola? Upoznajmo Control Unlocker.

Po instalaciji tweaka zaputit ćete se u Settings aplikaciju kako bi pomoću virtuelnih tipkica zadali odgovarajuću sekvencu za otključavanje zaslona a tu možete čak podesiti i neki tekst po svojoj želji koji će biti prikazan na gamepadu. Poput lozinke, mali NES pad će se pojaviti na vašem zaslonu nakon što kliznete da ga otključate.

controlunlocker1

Pohvalno, Control Unlocker radi i u kombinaciji sa sigurnosnom lozinkom a numerička tipkovnica će se pojaviti nakon što uneste sekvencu na kontroleru. Osobno bih vam preporučio da u isto vrijeme koristite samo lozinku ili ovaj tweak jer bi dvostruka zaštita oduzimala previše vremena te bi jednostavno djelovala kao “overkill.”

Control Unlocker možete preuzeti sa Big Boss repoa potpuno besplatno što je više no pohvalno s obzirom da je developer prošlog tjedna najavio da će se tweak plaćati 0,99$. Što čekate? Trkom na Cydiau! Recke drugih tweakova pogledajte u nastavku: