Friday, 20 May, 2022
Home >>> Cydia >>> ControlPane tweak – Odlična alternativa za Control Center
controlpane-feat

ControlPane tweak – Odlična alternativa za Control Center

Ukoliko ste u potrazi za alternativom za iOS kontrolnim centrom (Control Center), sučeljem koje će objediniti sve vaše virtuelne prekidače i slidere, skupa sa raznim opcijama restart uređaja, onda pažnju obratite na novi ControlPane tweak kojeg je napravio Logan O’Connel.

controlpanebanner

Tweak se veže za Activator kako bi sučelje tweaka bilo dostupno u svim dijelovima iOSa. Prostora ima za čak 15 vaših omiljenih prekidača, slider za određivanje glasnoće, slider za određivanje pozadinskog osvjeljenja zaslona, opcije za gašenje ili respring uređaja. Kad su u pitanju prekidače možete odabrati slijedeće: zrakoplovni režim, automatsko osvjetljenje zaslona, automatsko zaključavanje, bluetooth, podatkovna veza, Do Not Disturb, paljenje bljeskalice, hotspot, lokacijske usluge, 4G LTE, zaključavanje rotacije, zvono, vibracija, VPN i naravno WiFi.

controlpaneprefs

Kao što vidite, opcije su brojne i uskoro bi mogli ovaj tweak koristiti češće nego sam Control Center. Ovakav tweak se, naravno, isporučuje sa bogatim mogućnostima prilagodbe iz odjeljka u Settings aplikaciji (pozicioniranje lijevo ili desno, tema, određivanje Activator naredbe i još mnogo toga). Sučelje je dizajnirano tako da se savršeno uklapa sa iOSom 8 te izgleda kao da je “fabrički” tu umetnuto. ControlPane možete kupiti na BigBoss repozitoriju po zaista smiješnoj cijeni od 0,99$. Kako vam se čini?

 

Image credits: ModMyi