Thursday, 24 September, 2020
Home >>> Cydia >>> ConvoProtect tweak štiti poruke od radoznalih očiju
convoprotect-feat

ConvoProtect tweak štiti poruke od radoznalih očiju

Privatnost informacija na našim pametnim telefonima je škakljivo pitanje a nekad tu istu privatnost mogu ugrožavati i oni koji su nam najbliži. Jednom kada svoj iPhone predate na milost ili nemilost prijatelja dimne zavjese padaju, ako se niste pripremili prije toga. Novi ConvoProtect tweak obećava zaštitu poruka, ali i Whatsapp i Kik razgovora.

convoprotect-preferences

Kao i mnogi drugi tweakovi, i počinje obavljati svoju zadaću nakon što odredite određene parametre u Postavke aplikaciji. Nudi vam dva načina: štićenje poruka i grupnih razgovora putem lozinke, te sakrivanje poruka i grupnih razgovora. Postavke su izdašne ali i pregledne. Prvo birate da li želite poruku/razgovor zaštititi lozinkom (ili ih pak sakriti) da bi za tim birali kontakte iz imenika na koje će se to odnositi. Da bi poništili ovu zaštitu dovoljno je da u postavkama odstranite kontakt koji je u pitanju.

convoprotect-hide

Da ponovimo, ConvoProtect može zaštititi vaše razgovore iz aplikacija Poruke, Whatsapp i Kik, a nadamo se da će uskoro dobiti podršku i za druge IM servise kao što su Viber ili Tango. Možete ga preuzeti sa BigBoss repozitorija po cijeni od 1,99$.

 

Image credits: iDownloadBlog

 

  • Ante Nakic

    Jedno pitanje nema veze s ovom temom,zasto mi nece spremi shsh blobs za iphone 5s na zadnjoj verziji tinyumbrelle?