Thursday, 22 October, 2020
Home >>> Cydia >>> CrashReporter tweak vam pomaže u analizi problematičnih tweakova
CrashReporter-1024x957

CrashReporter tweak vam pomaže u analizi problematičnih tweakova

Svi znamo koliko Cydia tweakovi mogu biti korisni i koliko različitih zadaća ispunjavaju. Ipak, stvari nisu uvijek idealne pa neki tweakovi ne mogu biti “skupa na terenu” s drugima, što je naročito izraženo kada imate instaliran veći broj tweakova na iUređaju. Kada ti problemi nastanu, novi CrashReporter tweak će vam pomoći da utvrdite odakle dolazi problem.

Tweak možete postaviti tako da vam ponudi notifikaciju kad detektuje grešku (crash). Ta notifikacija će vas odvesti u CrashReporter koji će vam pokazati log greške. Sučelje nije pretjerano ušminkano, ali djeluje ozbiljno i obavlja svoju zadaću. Uzrok greške će ovdje biti decidno označen tako da ćete moći vidjeti koji je tweak zaslužan za nastalu situaciju. Tapnete li na opciju tweak će vas čak odvesti na Cydia stranicu problematičnog tweaka odakle ga možete deinstalirati. Adresiranje ovog problema nije nikad bilo jednostavnije!

SafariRefresh-CrashReporter-1024x1019

Ako ste neko ko testira veći broj tweakova onda CrashReporter jednostavno ne biste trebali zaobići. Možete ga besplatno preuzeti sa BigBoss repozitorija. Kako vam se čini?

 

Image credits: iDownloadBlog

 • Ceni

  Cydia nudi samo tweak za os 3.x..?

  • Ceni

   Sorry, nasao sam ga :)

 • Ruki

  Pozdrav sa sve imam jedno pitanje
  U iphon 6 ,64gb i ios8.1.2 napraviosam jairbek i cydia istalirao i preko cydia istalirao yutube tomp3 i sveje funkcioniralo ali i istaliraosam pwntunes i posle nekog vremena yutube tomp3 ne funkcionise moze da convertuje pesmu
  I kad kliknem na pesmu dabi slusao izbaci yutubetomp3 moram ponovi kliknuti na nju ali nece vise putasam istaliro i nece molim za pomoc