Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Cydia >>> CryptoNotes tweak štiti vaše bilješke lozinkom
cryptonotes_feat

CryptoNotes tweak štiti vaše bilješke lozinkom

Živimo u dobu kada olovku i papir sve više istiskuju zasloni i tipkovnice. Umjesto komadića papira mnogi od nas koriste svoje pametne telefone da na brzinu pribilježe neku misao.

Aplikacija Bilješke na našim iUređajima idealna je u tim prilikama ali po ko zna koji put može se povući pitanje privatnosti. Možda ste dali iPhone prijatelju da obavi poziv ili utipka neku poruku, a svi znamo da ima i onih koji će rado zaviriti drugdje na vašem uređaju. Ako na njemu imate bilješke koje želite čuvati od radoznalih očiju pomoći će vam novi tweak CryptoNotes.

cryptonotesinaction

CryptoNotes vam daje mogućnost da pojedine bilješke u aplikaciji zaštitite lozinkom. Tekst enkriptovane bilješke bit će neuporabljiv radoznalcima a vama dostupan čim unesete lozinku koju ste odredili. To možete učiniti putem novoubačenog Crypto gumba u aplikaciju Bilješke. Iako u teoriji tweak zvuči odlično postoji jedan problem. Čini se kako je moguće nabaciti enkripciju samo za jednu bilješku. Pokušaj zaštite druge bilješke rezultira brisanjem iste. Developer je svjestan ovog problema te se nadamo da će isti biti riješen putem skore nadogradnje.

CryptoNotes možete besplatno preuzeti sa BigBoss repoa. Još jednom, zapamtite da za sada možete enkriptovati samo jednu bilješku od jednom.