Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Cydia >>> Cuoria je odličan tweak za brzo odgovaranje/sastavljanje poruka
cuoria

Cuoria je odličan tweak za brzo odgovaranje/sastavljanje poruka

Od kako je biteSMS rekao svoje zadnje zbogom mnogi korisnici jailbreakanih iUređaja bili su u potrazi za tweakom koji će ponuditi dobro rješenje za funkciju brzog odgovora, odnosno brzog sastavljanja poruka. Nakon što je proveo dosta vremena u fazi beta testiranja novi Cuoria tweak je sada konačno dostupan na BigBoss repozitoriju i više no uspješno adresira pomenuti problem.

Tweak je spreman za rad odmah po instalaciji te kada dobijete notifikacijski baner za brzi odgovor na poruku sve što treba učiniti je prstom po njemu povući kad dole. Prikazat će vam se poboljšano sučelje za brzi odgovor koje daje uvid u cjeloviti kontekst konverzacije koja je u toku. Da bi iz bilo kojeg kutka iOS-a brzinski pristupili sastavljanju poruke potrebno je da Cuoria tweak-u odredite unikatnu Activator gestu.

Couria-1024x604

To se, naravno, određuje putem Cuoria odjeljka u Settings aplikaciji gdje, osim ovoga, možete tweak ugasiti, odabrati jednu od tri teme za balončiće poruka, ili čak napraviti ličnu temu. Iako je Couria tweak miljama daleko od svega što je nekoć nudio biteSMS, izvlači ga činjenica da je stabilan i besplatan, što je dovoljno da privuče korisnike koje žele dodatnu funkcionalnost za poruke na svom iPhoneu.

Ne zaboravite nas pratiti i na našim Facebook i Twitter stranicama.

 

Image credits: iDownloadBlog