Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Curiosa Cydia tweak – Obavještava vas o dostupnim nadogradnjama za Cydia tweakove
curiosa

Curiosa Cydia tweak – Obavještava vas o dostupnim nadogradnjama za Cydia tweakove

Cydia, naš omiljeni alternativni App Store koji nas opskrbljuje sa svim divotama kojim Apple nikada ne bi dozvolio boravak u svom ograđenom i strogo kontroliranom vrtu. Ima i ona svojih nedostataka, ipak, opraštamo ih s obzirom da je ona naš jedini portal ka nečem zabranjenom (i slatkom). Jedan od takvih nedostatak odnosi se na notifikacije. Za razliku od App Storea koji će vam automatski “baciti” značku svaki put kada je dostupan update za neku aplikaciju, da bi vidjeli koje su nadogradnje dostupne za tweakove koji su instalirani na vašem uređaju morate pokrenuti Cydiau. Tweak pod nazivom Curiosa obećava mali spas od ovog problema.

Curiosa koristi centar za notifikacije kako bi vas na vrijeme obavijestila o tweakovima za koje je dostupan update te će te nakon instalacije ovog tweaka pohitati u Settings aplikaciju i tamo ručno ubaciti sada dostupnu opciju Cydia opciju. Po običaju ovdje ćete izabrati tip notifikacije i ostalo dok ćete u podešavanjima same aplikacije naći uistinu mnogobrojne opcije. Ovdje možete podesiti interval u kojem će tweak tražiti dostupne nadogradnje, ograničiti ga da pretragu vrši samo preko WiFi konekcije, pa čak i odabrati neke ključne riječi za pretragu. Prilično izdašno.

Kako bi besplatno preuzeli ovaj tweak morat ćete u Cydiau dodati lični repo autora, a on je nitko drugi nego Ryan Petrich! Ryanov repo je slijedeći:

http://rpetri.ch/repo

Kako dodati Cydia repo?

Da li već koristite Curiosa tweak ili ga tek namjeravate instalirati? Zbog čega on nije po vašem ukusu? Pišite nam u komentarima.

 

 • azdralovic

  a koliko se ovo odrazava na stanje baterije… hoce li onda stalno refreshovati cydia-u kako bi vidio ima li update

 • Zuka

  Kod mene odma doda sve je ok

 • sejad

  pozz ljudi,ima li gdje resenja,za ovo sto nemogu da dodam repo od rayna http://rpetri.ch/repo,nikako da ga dodam,ja neznma u cemu je problem

  • Meni radi : http://rpetri.ch/repo Probaj ponovo

   • Klikni na link. Vidjeces da ti daje upute kako ga ubaciti. To znaci da radi.

    • sejad

     drug ja sam sve pokusavao,ali mi nece da doda ovaj repo,sve upisem kako treba,druge hoce sve osim ovoga