Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Cydia 1.1.9 vizualno prilagođena iOSu 7
cydia_ios7

Cydia 1.1.9 vizualno prilagođena iOSu 7

Priča oko najdramatičnijeg jailbreaka svih vremena se polako počinje raspetljavati. Od danas je dostupna nova inačica Cydiae (1.1.9) koja je barem vizualnim identitetom sada bliža iOSu7.

Oko novog izgleda pobrinuli su se sada već legendarni dizajneri poznati po brojnim Cydia temama – Surenix (dizajnirao ikone za novi tab bar) i Kyle Matthews (ikone korisničkog sučelja). Nadograđeni Cydia installer kao i UIKit Tools će vam (ukoliko ste već jailbreakali iOS 7) biti ponuđeni kao update direktno sa Saurikovog repoa (Cydia/Telesphoreo).

Cydia-iOS-7

Saurik objašnjava kako je na ovakav vid nadogradnje bio prinuđen zbog činjenice da ga evad3rs nisu upozorili o nadolazećem jailbreaku te kako je nova Cydia kompatibilna sa širokim rasponom firmwarea: od iPhone OS 2.0 pa sve do iOS 7! Ludilo! Ipak, i on govori kako je ovo tek početak, kako i dalje sve ne radi savršeno, te kako će u bližoj budućnosti korisnicima biti “progurano” još zakrpi i novih opcija.

Od osnovnih stvari koje očekujemo tu je još nadograđeni Mobile Substrate koji čini kičmu cijelog jailbreaka, a i na njemu se užurbano radi. U nastavku možete pogledati video sa svim novinama koje su napravile kolege sa iDownloadloga. Kakva su vaša iskustva sa evasi0n7 jailbreakom?

 • Trava007

  Aplikacija Movie box,probajte radi sa ios 7

 • Određene riječi, pojmovi i linkovi se auto moderiraju radi svog kontenta.

 • Jovan

  Ima li ikakav Tweek da mogu skidati igrice besplatno ,koje se placaju na App Store

 • Cydia

  Meni nece ponuditi zeppelin u settings neki tweakovi mi se ne ponuđuju
  u settings