Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Cylinder tweak je besplatna alternativa za Barrel
cylinder_feat

Cylinder tweak je besplatna alternativa za Barrel

Svi ste čuli za Barrel, legendarni tweak čiji je autor Aaron Ash. Već godinama je na meti novih i starih jailbreakera zbog maštovitih animacija pomoću kojih ikone plešu, skakuću i što sve ne.

Barrel, po mišljenu mnogih, ima samo jednu manu a to je cijena od 2.99$. I dok odgovorno tvrdimo kako je Aaron (zajedno sa mnogim drugim developerima) zaslužio novčanu kompenzaciju za svoj rad, u isto vrijeme razumijemo da nisu svi spremni izdvojiti novac za tweak/aplikaciju. Ako se želite besplatno počastiti animacijama na Home Screenu onda rješenje za vas ima Reed Weichler sa svojim Cylinder tweakom.

Slično kao kod Barrel tweak i Cylinder dolazi sa odvojenim odjeljkom u Settings aplikaciji iz kojeg ćete birati animacije po želji. Najveća razlika je to da vam Cylinder dopušta da kombinujete više animacija od jednom. Ponuda animacija je izdašna te ih ima čak 45! Kombinujući više njih svatko može postići originalan efekat na svom iUređaju, moguće kombinacije su gotovo nesagledive.

cylinder

Odaberete li više animacija pored njih će na spisku stajati brojevi kako bi se lakše mogli orijentirati koju ste izabrali i u kojem redoslijedu. Što više animacija odaberete povećava se i mogućnost da se one ne izvode baš fluidno na vašem zaslonu zbog napora pod koje stavljate svoj čip grafike.

Stabilnost nije lošija nego kod Barrel tweaka. Cylinder možete besplatno preuzeti sa BigBoss repoa. Javite nam kako vam se dopada.

 

Image credits: ModMyi

  • Slaven

    Predobar tweak, hvala.
    Pozdrav.