Friday, 28 January, 2022
Home >>> Cydia >>> DataMonitor – Tweak za praćenje potrošnje mobilnog interneta
datamonitor3

DataMonitor – Tweak za praćenje potrošnje mobilnog interneta

Prije par tjedana pisali smo o WeeTrackData tweaku koji vam olakšava praćenje potrošnje mobilnog interneta. Na žalost, taj odličan tweak košta 1.99$ pa smo si uzeli u zadatak recenzirati i neko besplatno rješenje a upravo takvo je DataMonitor.

Ovaj tweak svoju zadaću obavlja krajnje korektno te ne škrtari na informacijama. Možete pratiti potrošnju interneta preko wifi ili mobilnih mreža na dnevnoj ili mjesečnoj bazi, a DataMonitor vam daje uvid u još dosta podataka kao što su detalji o potrošnji baterije, dostupna RAM memorija, informacije o pokrenutim procesima, podaci o verzijama kernela i još toliko toga da sam ubijeđen da prosječan korisnik neće doći ni blizu da upozna sve ono što se ovdje nudi. U Settings aplikaciji možete izvršiti i razne prilagodbe pa i zadati potrebna ograničenja u potrošnji mobilnog interneta.

Dakle, odličan tweak po odličnoj cijeni od 0$. Za kraj da još napomenem da sam tijekom istraživanja za ovaj recenziju pročitao više različitih mišljenja. Nekima je ova aplikacija radila prilično sporo dok drugi nisu iskusili takve probleme. Nadam se da ćete vi biti u drugoj skupini a moj test nije pokazao problem s usporavanjem.

 • AB

  NetMeter NC najbolja od svih. Isprobano…

 • Bojan

  Probao sam i radi bez greske, brz je…. bar na 4s

  • GojaIllusion

   Vrlo pouzdan i sveobuhvatan. Koristm ga od kad sam samo na mobilnom internetu. Nikad nije omanuo.

 • Danivan

  Meni ne radi. Pod promet mi prikazuje da nisam nista potrosio.

 • Žac

  Meni su se NetMeter i WeeTrackData pokazali kao veliki žderači baterije i mogu samo reći “hvala nebesima na crackerima” pa ne platim svaki tweak koji autor naslovi kao super nego tek kad se uvjerim da je nešto stvarno funkcionalno, nagradim developera za trud…trenutno testiram DataMonitor i za sada mi se čini najštedljivijim za bateriju a zamislite ljudi, BESPLATAN je…