Thursday, 12 December, 2019
Home >>> Cydia >>> DathBanners Lite – Tweak koji mijenja boju notifikacijskih banera
dathbannerslite-feat

DathBanners Lite – Tweak koji mijenja boju notifikacijskih banera

DathBanners Lite, novi, besplatan, tweak koji vam danas predstavljamo, namijenjen je svima koji traže dodatno osvježenje za notifikacijske banere u iOS-u. Tweak određuje “prosječnu” boju ikone aplikacije čija notifikacija dolazi, te na osnovu nje mijenja pozadinu notifikacijskog banera i tako razbija monotoniju.

Na taj način svaki put kada vidite baner on će biti obojan bojom u zavisnosti od aplikacije. Na primjer, ako vam baner prikazuje Facebook notifikaciju bit će obojen u plavo, ako je notifikacija od Poruke aplikacije, on će biti zelen. U principu zabavna ideja koja nije bez svojih, mada sitnih nedostataka. Ako gledate u notifikaciju aplikacije čija ikona ima neku izrazito dominantnu boju baner će izgledati mnogo bolje nego kod aplikacija kod čijih ikona preovladava šarenilo.

DathBanners Lite je spreman za rad odmah po instalaciji a mogućnosti prilagobe ne postoje. Ako bi morali pretpostaviti rekli bi da developer sprema plativu inačicu tweaka koja će se isporučivati sa različitim opcijama. Tražite li dodatno osvježenje za iOS, makar to bilo samo u boji banera, DathBanners Lite možete odmah preuzeti sa BigBoss repozitorija i isprobati ga sami. Javite nam kako vam se dopada.