Friday, 22 October, 2021
Home >>> Cydia >>> DockWare 2 tweak – Nove funkcije za iOS dock
dockware2

DockWare 2 tweak – Nove funkcije za iOS dock

Ako ste u potrazi za tweakom koji će obogatiti iskustvo korištenja iOS docka sa aplikacijama onda ne bi trebali ignorirati novi DockWare sa podrškom za iOS 8 i brojnim poboljšanjima u odnosu na iOS 7 inačicu.

DockWare tweak daje vam mogućnost da sakrivate i prikazujete iOS dock po želji. Iz odjeljka u Settings aplikaciji moći ćete prilagoditi rad ovog tweaka kako na Home Screenu tako i u samim aplikacijama. Prvo je potrebno odabrati odgovarajuću Activator gestu kojom će se obavljati funkcionalnost tweaka.

DockWare-Preferences-1024x907

Tako možete odabrati da se Dock sakriva i na Home Screenu, animacije skrivanja i pojavljivanja, vrijeme automatskog sakrivanja i još mnogo toga. Prednost ovog tweaka je to što vam omogućava da odabranom Activator gestom prikažete dock čak i kad ste u nekoj aplikaciji što može izgledati malo čudno ali vjerujemo da ima onih kojima će ovo biti korisno, pogotovo što pojava docka u aplikaciji prilagođava i njeno sučelje.

U pojedinim momentima funkcionalnost ovog tweaka se doima kao da ga je Apple sam ugradio u iOS iz nekog čudnog razloga ali odgovarajuće animacije, implementacija i stabilnost su tu. DockWare tweak možete preuzeti sa BigBoss repozitorija po cijeni od 0.99$. Kako vam se dopada?

 

Image credits: iDownloadBlog