Tuesday, 19 October, 2021
Home >>> Cydia >>> EarthView Walls tweak bira pozadine za vas sa Google Earth servisa
EarthView-Walls-wallpapers-saved-from-Google-Earth

EarthView Walls tweak bira pozadine za vas sa Google Earth servisa

Ovjde na Omizio blogu uvijek smo bili zagovornici kvalitetno urađenih pozadina za naše elektronske ljubimce. Dobra pozadina može unijeti novi život u vaš zaslon ali sam proces odabira nekad može biti zamoran ako se zavučete u gledanje desetina mogućih kandidata da bi odabrali onu pravu. Ako ste ikada poželjeli automatizirati taj proces onda je novi EarthView Walls tweak za vas.

Ono što ovaj tweak radi je to da uzme random fotku sa Google Earth servisa i postavi ga kao vašu pozadinu. S obzirom kakve sve ljepote nudi naša Zemlja lako možete uvidjeti potencijal onoga što može završiti na vašem zaslonu od velikih gradova, plaža, pješčanih dina, planinskih prizora i što sve ne. Ono što je najbolje – ne morate imati instaliranu Google Earth aplikaciju kako bi tweak radio! U okviru Settings aplikacije dobijete odjeljak iz kojeg možete odrediti da li će tweak biti prikazan na Home Screenu, Lock Screenu ili na oba, te da odredite Activator komandu pomoću koje možete promjeniti pozadinu, praktično!

walls

Sada možemo filozofirati o tome koliko je efekat tweaka inspirativan ali radije ćemo prepustiti to drugima. Riječ je o odlično izvedenom tweaku pa ako imate potrebu za osvježenjem svog zaslona upalite Cydia dućan i preuzmite ga besplatno sa BigBoss repozitorija.

 

Image credits: iDownloadBlog