Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Cydia >>> Eclair tweak sakriva otvorene aplikacije nakon zaključavanja zaslona
eclair

Eclair tweak sakriva otvorene aplikacije nakon zaključavanja zaslona

Koliko puta ste otključali zaslon svog iPhone-a samo da bi vas tamo dočekala otvorena web stranica ili neka druga aplikacija zanimljivog sadržaja koju ste zaboravili zatvoriti a što ne biste voljeli da vide oni oko vas. Možda ste samo tražili poklon za dragu osobu ili vas je zanimao neki opskurni sadržaj iz čiste znatiželje, sigurno ste poželjeli da se tako ne “obrukate” ili otkrijete.

Ako vam situacija zvuči poznato, a vaš iPhone je jailbreakan, rješenje nudi novi Eclair tweak sa Cydia-e. Ovaj tweak će automatski sakriti otvorenu aplikaciju kada zaključate zaslon, pa će vas tako nakon idućeg otključavanja dočekati Home Page stranica. U Settings aplikaciji možete odrediti da se aplikacija izbaci iz switchera, napraviti izuzetke od aplikacija koje neće biti izbačene te čak odrediti ponašanje tweaka u situaciji kada se reproducira glazba.

Eclair možete preuzeti sa BigBoss repozitorija po cijeni od 0.99$. Može se diskutovati o tome kako su nekada tweakovi ovog tipa bili besplatni ali ako ste se ikad posramili navedenih situacija onda možda drage volje platite ovaj dolar da vam to ne bi ponovilo. Odluka je na vama.